onsdag 25. juni 2008

Jeg strikker fortsatt!

Det har skjedd en del på håndarbeidsfronten, selv om jeg ikke har oppdatert bloggen på noen dager. Jakka til Joachim er ferdig. Den passer nok til høsten, og det er jo bra!Jeg holder fortsatt på med Lace Ribbon Scarf, som aaaaldri blir langt nok. Det ser ut til at "alle" strikker dette skjerfet i ull, men jeg valgte Drops Cotton Viscose. Så blankt og fint! Jeg tenkte å bruke det som sommerskjerf, men det går såpass sakte at det blir spennende å se om jeg får det ferdig før snøen kommer.


Grunnen til at det ikke går så fort, er at jeg har begynt på noe nytt igjen... Det er et sjal/skjerf som jeg tenker å bruke på et arrangement i begynnelsen av august.Fra før holder jeg på med et teppe av kjempenøstet jeg har skrevet om tidligere. Det er jo grei skuring, og jeg blir sikkert ferdig på noen kvelder hvis jeg vil. Men guri så kjedelig å strikke det teppet da! Målet er å bli ferdig til jul.

1 kommentar:

HamarJente sa...

Hei. Ta en titt i bloggen min. =) Jeg har tagget deg! Godt å se det ikke bare er jeg som har flere prosjekter gående på en gang. Har forresten begynt på Fanasætersettet nå jeg også. Ha en fin dag videre.