mandag 14. september 2009

Om klipping og tilfredsstillelse

Hurra! Jeg klarte det!! Politigenseren er ferdig strikket, klippet og sydd sammen igjen. Puh!Det var akkurat så skummelt som jeg hadde forestilt meg, men etter å ha tatt til meg diverse tips lot jeg det stå til og satte i gang. For en tilfredsstillelse å ha fikset klipping i strikketøy!

Ifølge mønsteret skal man brodere "BA-BU" over en av bilene foran og bak, men jeg droppet det. Synes den ble helt fin uten. (Maskesting er liksom ikke helt min greie uansett...)

Fakta:
Garn: Sandnes Garn Smart
Pinner: 3 og 3,5
Mønster: Sandnes Mix 0603 Barn
Str.: 4 år

11 kommentarer:

Monicas sa...

ble veldig fin.....litt av en genser...go mandag

persjanka sa...

bravo!!:)

mimouna sa...

Kjempefin genser, så bra at monteringen gikk greit. Skummelt å klippe i det man har strikket. Jeg er pyse og sender det til mamma...

Elisabeth sa...

Den ble kjempefin, og så godt det må være å komme over klippeskrekken ;) Moren min var streng med meg og sa at når jeg var stor nok til å strikke meg genser måtte jeg lære monteringen samtidig.. Dermed var dette lært allerede i tidlige ungdomsår. Regner med at politigenseren blir veldig populær hos mottager ;)

duBedåre sa...

Så tøff! Tipper en liten gutt blir veldig glad nå! (o:

Hønehuset sa...

Så knallfin genser!

wigdis sa...

Den genseren er skikkelig fin og det ser ut til at ermemonteringen ble helt perfekt. Jeg synes også det er det mest skumle som finnes å klippe opp strikketøy, men det går som regel bra.
Ha en fin kveld.

Marten sa...

Den blei kjempetøff!

Janes hobbykrok sa...

Se der var den ferdig ja! Du er bare helt super med pinnene. Genseren ble jo veldig tøff. Ta en tur ned til politihuset, kanskje genseren blir en del av det nye antrekket. He he.

Mamma sa...

Genseren ble kjempefin, Bente! Flink er du....igjen. Skummelt? Ja, men du klarte det, og det ser ut som det ble veldig bra.

LivM sa...

Flott gjort! Den ble kjempeflott!