onsdag 26. august 2009

Bæ-bu

Nytt prosjekt til min venninnes 4-åring. Han ønsket seg genser med biler på, og jeg håper han synes politibiler er kult!

Mønsteret er fra Sandnes Mix 0603 Barn, og jeg strikker i Smart. Jeg synes genseren blir tøff, men jeg gruer meg til oppklipping til ermer. Jeg får satse på at det er like greit som de påstår at det er...

10 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Den ser ut til å bli utrolig fin, fine og tøffe farger ;-) Tenker den faller i smak.

Monicas sa...

denne blir vel populær vil jeg tro....fin var den..

Beate sa...

Oi for en flott genser!! Denne vil jeg tro blir favorittgenseren :)

Linda sa...

Den var jo kjempe tøff! Fine farger, også. Han kommer til å bli kjempe fornøyd, det er jeg helt sikker på. Ikke gru deg til den oppklippingen. Når jeg får det til, er jeg ikke et sekund i tvil om at du vil klare det utmerket:)
God helg!

LivM sa...

Det var et spennende prosjekt. Hvis det ikke er mønster på overdelen så kan du jo strikke frem og tilbake ved ermene slik at du slipper opp- klippingen.

Tani sa...

Å,den var kjempetøff!!Det er lettere enn man tror å klippe opp til armer.Husk bare å sy KJEMPE godt først....Det klarer du fint! Heldige lille krabat som får så fin genser!!

strikkedilla sa...

At jeg ikke har funnet din blogg tidligere. Her var det masse fint. Har kost meg med å kikke på alt det flotte du har strikket. Ser du har strikket den sammen bunaden jeg strikket til mine sønner også. Utrolig mye flott her

Elin H. sa...

Så kjempetøff guttegenser dette var da!! Flink er du :)

Bente sa...

LivM: Jeg tenkte først å felle i stedet for å klippe, men det er litt mønster som ødelegger, så jeg velger å følge oppskriften. Mens jeg biter tennene sammen og krysser fingrene! :-)

Janes hobbykrok sa...

Den blir nok virkelig flott. Tøff blir den!