fredag 5. juni 2009

Om tweed og latskap

Grrr. Jeg holder på med en topp fra Garnstudio, og jeg innser at dette tar lang tid. Jeg har aldri strikket av tweed-garn før, og nå om dagen er jeg litt uvenn med Silke-Tweed. Det går sakte og det blir ujevnt, og da er det ikke spesielt morsomt å strikke.

Jeg har overhodet ingen planer om å gi meg, så jeg strikker iherdig mens jeg ergrer meg over hvor lite pent det blir. Jeg håper det jevner seg ut i vask.

Ellers kan jeg fortelle at familiens to lateste, Emina og matmor, er godt i gang med små joggeturer i skogen. Hvordan matmor takler denne livsstilsendringen skal være usagt, men den firbente flater gjerne ut i total utmattelse litt utpå kvelden. Herlig? :)


13 kommentarer:

Monicas sa...

Heisann..ja det garnet har æ laget sjal av, å det va litt ekkelt å strikke syns æ....men det fikk nå bli som det ble....ha en flott fredag, sikker på at toppen blir fin

Marten sa...

Jeg holder på med en jakke til dattera mi i det garnet nå, og jeg syns det blir så fint! At det blir litt ujevnt gjør ikke så mye syns jeg, garnet har sine særegenheter:) Jeg liker garnet veldig godt! Håper du finner motivasjon og glede til fortsettelsen, for jeg tror jakken din kommer til å bli veldig fin!

Beyla sa...

Jeg er forelska i Dennis.
Her har man også trappa opp aktivitetsnivået, og sånn som nå ligger rummel halveis i koma og skjønner ikke at vi ikke kan gi oss når han er lei av slitet! ;)

silketweeden har jeg hørt så masse fint om, men jeg så pinnetynnelsen og tenkte mitt.. :D gleder megt il å se resulatet! og må anbefale rundpinne med feit wire, det hjelper på så ikke maskene blir herpa når de ikke er på selve pinnen

wigdis sa...

For et herlig bilde av Emina. Ser ut til at dere har hatt litt av en tur.
Blir spennende å se hvordan silketweeden blir. Jeg har også kjøpt noen nøster av det.
Ha en fin helg.

LivM sa...

Lykke til videre, du må ikke gi deg. Jeg har strikket en jakke i det garnet og var også litt misfornøyd under strikkingen, men den ble veldig bra når den ble ferdig. Det er garntypen som er slik!

Elins Strikkeri sa...

Trur nok toppen din vert fin, skal vel vera litt ujevnt det garnet der. Eg har nett strikka meg ei trøye i det garnet og synest resultatet vart bra:)

Janes hobbykrok sa...

Oi som du produserer da! Trodde du var sliten etter mai-produktene.

Flotte pulsvarmere og Emina er jo bare så søt der hun ligger.Har ingen erfaring med garnet du bruker nå, men du får det nok til. Sees i morgen....

Fruen på Skogmo sa...

Hihi, så supernydelig bilde av bernerfrøkna da! Hun er virkelig til å spise opp.

Skal dere delta på Trønderspesialen forresten? Vi er bortreis på ferie da, så vi får se det ann til neste år i stedet.

wigdis sa...

Hei på deg Bente.
Gratulere med dagen. Håper du får en flott dag.
Klem.

garnlykke sa...

Du er ikke alene. Jeg strikker også med det garnet nå. Har opplevd akkurat det samme som deg. Jeg bestemte meg egentlig for å rekke opp og aldri ta det frem igjen, men så ble jeg litt sta og tenkte "ikke f..". Nå går det ikke så verst og jeg er godt over halvveis på andre ermet på en raglanfelt jakke til minstejenta.

Slenger meg på innlegget over;
Gratulerer med dagen!

Judith sa...

Den jakka jeg har strikka som jeg er aller mest fornøyd med er i silketweed. Den er 13 år gammel og jeg bruker den fortsatt. Jakka er deilig å ha på både sommer og vinter.
Liker garnet kjempegodt, men det må ikke strikkes for løst.
Håper du ikke har gitt den opp.

Frida sa...

Hihi...herligt billede :)
Glæder mig at se nogle Jean Greenhow dukker :)

Elin H. sa...

For et herlig bilde av bikkja di!! (Berner sennen?) Ingen ting er som en god hvil etter at man har vært flink å trimma :p
Heldiggris som har hund!