torsdag 4. juni 2009

Juni-pulsvarmere

Vi skriver 4. juni, og jeg er allerede ferdig med juni-pulsvarmerne. Nå var de jammen enkle å strikke også, så jeg tenkte at det for en gangs skyld var greit å begynne med en gang.

Jeg valgte Frothy Gothy Wristwarmers og brukte litt under ett nøste Peer Gynt i en sennepsgul farge. Først tenkte jeg at dette var en ekkel farge, men så syntes jeg det ble litt kult likevel.

Jeg brukte pinner nr. 4 og bare noen få kveldstimer på disse.

Da jeg meldte meg på pulsvarmer-alongen, tenkte jeg at det ville bli rart å strikke pulsvarmere på sommeren. I dag tenker jeg at det ikke er rart i det hele tatt. Utenfor vinduet mitt er det seks grader, og jeg fryser!

5 kommentarer:

Lillesnuppa sa...

Så flotte de ble :) Jeg har ikke starta ennå på mine, men mønsteret er skrevet ut, så jeg håper de blir ferdige i løpet av helga. Ha en fin strikkedag i morgen, og nyt helga :)

Beyla sa...

jeg fryser sånn at jeg klarer ikke strikke!!

Du bente.. tror ikke du at jeg burde adoptere en berner sennes tispe? Ei søt jente på 2-4år som trenger en hel gård å herje toilling på og en snill eldre landseergutt å leke med.. jeg tror det hadde vært ypperlig, jeg.. Hmmmm!

(bare sett på noen fååå bilder altså. nesten helt sant.)

Monicas sa...

Kjempefine da....koselig med pulsvanter..

Hobbygåsa sa...

De var flotte, og fargen likte jeg kjempegodt jeg :-) Ja sommerevarmen er fraværende her også, så slike kan nok brukes innmellom fremdeles. Ha en fin dag!

mimouna sa...

Her er det også kaldt nok til pulsvarmere, brrrr! Disse ble fine, må snart starte på et par jeg også.

Ha en god helg!