torsdag 18. desember 2008

1 stk. hundegenser ferdig


Et hysterisk morsomt stykke strikketøy! Genseren er ferdig, og vår kjære Berner, som så absolutt ikke har behov for noen varm ullgenser, stiller mer eller mindre frivillig opp som modell for anledningen. Stilig eller?

Nå har jeg målt og tenkt og klødd meg i hodet, men etter mine beregninger skal vår Berner ha ca. samme mål som min brors amerikanske bulldog. Sånn rent bortsett fra at vår hund er 20 cm. lenger og har hals... Jeg er spent på hvordan genseren vil legge seg rundt Bittes litt kompakte kropp, men jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til julaften og overlevering av min morsomste gave i år!

Fakta:
Mønster fra Garnstudio, forstørret.
Drops Eskimo (300 g).
Pinne nr. 7.

6 kommentarer:

Glastrikk sa...

Utrolig festlig:)

amylin sa...

Fin hundegenser! Innom for å ønske deg en riktig god jul!

Anonym sa...

Så fin, tipper mottakeren blir kjempeglad! Jeg holder på med noe lignende til min dvergschnauzer, ikke lett å få til...Er så lei all snøen som fester seg i pelsen, så hans genser får lange ben foran.Bak vet jeg ikke enda hehe. God Jul til deg også!

Beyla sa...

Hahaahhahahhhahahahaha *hikste* Nydeligvovva!!! Tror den der blir gull på Bitte - hun blir jo til å trenge den også imotsetning til ulldottene våre!
Vil ha berner jeg og. En berner sennen, og ei Landseer tispe og og og og.... *sukk* er lov å drømme, hva? Kanskje neste jul? kjøre meg en tur til sverige eller finnland og hente ei 13kilos 8uker gammel tøtte.. hadde vært himmelsk!! Rummel har tilbrakt dagen idag med å spise sne, rulle i sneen, hoppe i den, leke bulldozer, leke måkebil, bygge seg haug å hoppe i, sparke sneen over bæsjen osv osv.. han skulle bare leke ute så det tok nå to timer før jeg kom meg inn og kunne sette brød deig!! Håper dere koser dere masse i dagene som kommer, og at du får masse flotte pakker!! har klemt på alle pakkene som kom i smart esken fra familien sørpå idag og er veeldig sikker på at det ligger garn i den ene :D

Hilde C. sa...

Det var en herlig julegave! Jeg vil ønske deg en riktig hyggelig julefeiring :-)

Oss på Tverråmoen sa...

Det var en fin hund da.. genser å da.. men av erfaring har vel ikkje en berner så mye bruk for en genser ;)