fredag 25. februar 2011

Mer til baby

Jeg har strikket en lue til nøstebarndressen. Et genialt prosjekt når man har litt garn igjen. Lua veier 15 gram! En liten stashbuster der, altså. Oppskriften er Lettstrikka babylue fra Strikk til Nøstebarn, og jeg har brukt New Zealand lammeull.


Og så har jeg latt andre påbegynte prosjekter ligge og heller begynt på en kjole til Hanna. Den ser foreløpig enorm ut, men slik er det jo gjerne når man begynner å legge opp nederst på kjolen og skal felle oppover. Det er vanskelig å se hvordan det blir ennå, men fargen er kul! Jeg bruker Debbie Bliss Cashmerino. Deilig garn!

5 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Fin lue du har strikka, er veldig gode dei luene der!!

smilehull sa...

Kjempefin lue og smart restegarnsprosjekt! Jeg likte fargene veldig godt:)

Er det en kjole fra nøstebarnboka dustrikker? Jeg gjorde det og den ble mye større enn den skulle...men egentlig greit når det er den veien, for de vokser jo i det etter hvert. Verre når det blir for smått...

God helg!

Stinemorღ sa...

Søt lue!
Og lekker farge på kjolen
- blir spennende å se den ferdig!

Håper du får en fin fredagskveld og en flott helg,
klem

Komadyret sa...

Hei, koselig blogg du har, se vi nesten har samme farger på både babyluen og heldressen. Stilig. Legger deg til i lista mi jeg, og som følger ;)

Mirdiz sa...

Kjolen ble kjempefin når den var ferdig, har lest litt om Debbie Bliss garnet og er litt nysgjerrig på det. Tror nesten jeg må teste det ut jeg og, det høres deilig ut! :)