mandag 12. juli 2010

Bente gjør ting hun egentlig ikke kan

Jeg har alltid misunt alle som kan hekle, og jeg har hatt så lyst til å lære meg det selv. En kveld begynte jeg bare, og med god hjelp av boka Hekling klarte jeg faktisk å trylle fram orange ruter, en etter en.

Det var gøy i starten, men så ble jeg ganske lei og la bort hele prosjektet. Nå har jeg tatt det fram igjen, og endelig er teppet fiks ferdig.

Jeg syntes teppet virket litt lite, så jeg heklet fire ekstra ruter slik at det ble litt større og forhåpentligvis kan fungere fint som vognteppe når jeg skal ut og trille. Jeg har brukt Lanett, dobbelt garn, og det gikk med 350 gram.

Oppskriften finner du her.Og hurra! Nå kan jeg hekle!!

10 kommentarer:

Muskats blog sa...

Som "erfaren" hekler må jeg si meg imponert over mønsteret du kastet deg over som nybegynner! Nydelig ble sluttresultatet også. Nå er det bare å kaste seg ut i nye hekleprosjekt, for dette kan du! :o) God Sommer.

Linda sa...

Kjempe fint. Men på min data så ser det raudt ut. Ja du kan hekla.

Linda sa...

Det ble skikkelig fint! Og tøft med en sånn knæsj farge, da. Du er helt utrolig flink altså!!! Det ser temmelig inviklet ut, for en amatør som meg. Får nok holde meg til strikketøyet mitt, jeg;)
Ha en fin sommerkveld.

Elisabeth sa...

Veldig fint teppe, og man kan slett ikke se at du egentlig ikke kunne hekle før du startet :) Nydelig farge og litt spesielt mønster i rutene som ikke alle har....

LivM sa...

Dette kan umulig være ditt første heklearbeid. Da er du kjempeflink. Riktig lykke til med flere prosjekter!

Janes hobbykrok sa...

Så flink du er! Dette ble jo virkelig fint, du har jo ikke akkurat startet på det enkleste mønsteret heller ser jeg. Gleder meg til fortsettelsen. Flott brikke!

Lykkelinn sa...

Wow, det var et flott teppe! Jeg kan bare hekle bestemorruter, jeg, så jeg er mektig imponert over at du fikk til det der... Nydelig farge og det blir sikkert perfekt som trippeteppe!

wigdis sa...

Imponerende. Teppet ble flott og nå blir det nok mer hekling på deg. Det er utrolig mange flott hekleoppskrifter.
Ha en fin dag.

Hobbygåsa sa...

Oj det ble jo superfint! Det kan du være skikkelig stolt av - og JA - du kan hekle! Hehe, jeg er ikke særlig tøff når det gjelder bading, så om jeg dypper meg i Mjøsa er det et under :-) Ha en fin sommer du også!

Anita Tørmoen sa...

Det var et skikkelig fint teppe. Bør nok ta frem heklekroken jeg også. Lagt meg til som følger til din fine bogg.