lørdag 16. januar 2010

Garnshopping

Så hadde hun shoppet litt igjen...


Det ble litt dyrere enn forventet pga. en liten glipp i finregningen. Pakken ble stoppet i tollen fordi jeg hadde handlet for en tier over grensa på 200 kr.

Jeg har handlet hos 123knit.com igjen. Supre priser og rask levering! (Hvis da ikke pakken blir stoppet i tollen, noe jeg skjønte raskt var tilfellet da pakken ikke kom så raskt som antatt...)

Jeg har kjøpt brun Lammeuld og to nøster Zauberwolle i "brændte nuancer". Fin og frisk farge! Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, men det ordner seg nok!

6 kommentarer:

Monicas sa...

åh..så flott garn du har handlet..jeg har aldri handlet der du nevner, og må kanskje gjøre det..frister....ha en vakkerfin aften videre

Janes hobbykrok sa...

Garnet ser jo flott ut. Blir spennende å se hva du tryller frem. 123knit.com har jeg ikke hørt om, men skal søke litt nå. Ha en fin kveld.

wigdis sa...

Det blir ofte litt dyrere enn forventet ja. Har gått på den tollsmellen noen ganger jeg også.
Så nydelig farge det var på den Zaberwolle. Skikkelig lekker.

Ha en fin søndag.

Linda sa...

Sånn lammeull har eg og kjøpt meg, berre i blått. Flott garn. Og eg trur det var den gong eg fekk litt ektra å betale ja. Men no sist eg bestilte frå usa, så fekk eg ingenting ekstra, men den vart nok liggande i tollen ein plass for det gjekk 1,5 mnd før eg fekk det. Hadde faktisk gløymt at eg hadde besstilt garnet. Så det var kjekt med overraskelse i posten.

Lykkelinn sa...

Så fint garn - og fine farger! Jeg har også fått meg en overraskelse derfra, det gjelder å holde tunga rett i munnen når man bestiller! Blir spennende å se hva slags fine ting du tryller frem av det flotte garnet!

duBedåre sa...

Jeg har gjort den samme regenfeilen som deg... Summerte opp i danske kroner, og glemte at de ikke var helt like de norske for en stakket stund... Regnet ut at det siste nøstet Arwetta kom på 178,- kr, inkl toll osv... Surt. Men, men. Jeg tror det er en feil man bare gjør en gang! (o.

Nydelig garn! Tips: Ikke strikk Zauberwolle på tynne pinner, det splitter seg lett... Men tipper det er lekkert til f.eks sjal på litt tykkere pinner? Spent på å se hva du lager av det!