søndag 24. januar 2010

Ny knit-along

I fjor var det pulsvarmere, i år blir det babystrikk i ulike varianter. Det er morsomt å strikke sammen med andre!

Januaroppgaven var teppe.Jeg har strikket Bestemorteppe fra boka Myk start av May B. Langhelle. Jeg brukte litt under tre nøster Lana Grossa Meilenweit Soja. Fornøyd!

9 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

SÅ flott teppe Bente! Nydelig mønster. Blir spennende å følge med utover.

Tani sa...

Oj,det var et flott teppe!!Gleder meg til å følge med videre i bloggen din.Fortsatt god søndag!

Elisabeth sa...

Det teppet ditt ble virkelig nydelig. Kan ikke si at jeg har lagt merke til det i boka, så det kan ikke være like fint som ditt :) Ha en fin søndagskveld!

Randi sa...

Trivelig blogg med mye flott håndarbeid.
Så nå følger jeg bloggen din:)

wigdis sa...

Det teppet blir da virkelig flott. Nesten som et sjal.
Jeg hadde igjen litt av det 1-tråds ullgarnet som du fikk som jeg nå holder på å strikke sjal av. Skal si det er som å strikke med sytråd.
Ha en fin kveld

wigdis sa...

Takk for tilbudet Bente, men jeg tror den lille resten jeg har igjen varer i mange år :)) Det var fint å strikke på maskin med det, men nei å smått det går med pinner. Hadde jo kanskje gått an å prøve tykker pinner, da blir det vel litt sånn spindelvevaktig.

Jordmor-Hanne sa...

Hei!Fant deg på Ravelry. Har lagt deg til både der og her. Så mye fint du lager!! Spennende å følge med på! Er du på Facebook? Join: "Strikk og annet håndarbeid, Hedmark". Gruppe som je har oppretta. God hælj videre :)

Anne Mette sa...

Kjempefint teppe :) Likte fargen veldig godt.

http://www.annesgarn.no

duBedåre sa...

Så utrolig lekkert! Synes teppet ditt blei 1000 ganger finere enn det i boka, det gjorde seg i litt tynnere garn. Ser deilig ut. Kjenner ikke til det garnet, men ble nysgjerrig nå kjenner jeg!