onsdag 1. oktober 2008

Pulsvarmere

Pulsvarmerne er ferdige. Jeg brukte hele 20 gram (!) av det italienske garnet Campolmi Roberto Filati Cashmere, som jeg kjøpte på Sofies Garn og Bymøbler i Oslo. (Jeg ser at det er nyåpning og åpningssalg der 6. oktober, så dere som er i området - løp og kjøp!)

Jeg kjenner nesten ikke at jeg tar på pulsvarmerne, så mykt er garnet. Og med sine 10 gram per hånd er de svært behagelige å bruke også!

Jeg strikket på litt ekstra lengde over fingrene i forhold til oppskriften, som du finner her.

13 kommentarer:

Cruzidull sa...

Åh, det var lekre pulsvarmere... og garn. Kan både se og kjenne hvor deilig og mykt det må være fra her jeg sitter. Godt du koser deg med det, hadde jeg hatt noe slikt ville det bare ha blitt satt på display, noe som er ganske kjedelig for de små nøstene i lengden.
:D

Anonym sa...

Åh, de var lekre! Skjønner at kulda har slått inn over Bekkelaget, så raskt som de ble produsert.
Kjempe fine!

Beyla sa...

åh prrr... er det lov å spørre hvor mye den herligheta koster pr nøste? Det ble de fineste fetchingene jeg har sett!!
Heh... The horndog piilte avsted her istad, jeg skulle ut og puste sånn usunnt, og ungene nedi gata ropte på ham! Og det var jo aaaalle ungene hans, så han ignorerte meg totalt - jeg sto og gapte lenge før jeg engang fikk surra meg til å rope andre gangen! Gikk etter ham, og der lå han på en plen med en haug under over seg, alt jeg så var logrehalen som stakk ut fra under galskapen ;) Vel og bra det, men eieren av Diva var der og lukta jo tispe med løpetid, så ikke nok med at RUmmel var på rømmen, plutselig kom den store golden retriever gutten i vill gallop (Rømling 2) og han er jo rummel sin favoritt knurre-til-hverandre gutt. Meeen, det var jo ikke nok det - for midt i den galskapen kom en nabo med engelsk setter gående, og de bor rett ved siden av Diva, så hun kunne rapportere at hos dem er det ENDA verre enn her, for der lukter jo den stakkrs engelsk settern tispe HELE dagen, og er dermed årtusenets hormonbombe -- og der står de, de 3 kjekkasene og knurrer og herjer. *insert cussword here* En av ungene dro golden retrieveren hjem, og hun med engelsk setteren kunne da fortsette videre og da fikk jeg med meg rummel hjem og... Just another day in the kingdom of dog :p Så nå ligger han bakom sofaen og piper...

Hobbymegher sa...

De var flotte!!! Nyyydelig garn...!

Popsinune sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Og jammen er det mye spennende å se her hos deg også. Er enig med de andre her; det garnet ser utrolig mykt og vrmt ut, og er blitt til super-lekre pulsvarmere. Gratulerer med et flott resultat !

Irene sa...

Tusen takk for koselig kommentar. Pulsvarmerene dine såg utrolig varm og myk ut, blir gode å ha i høst/vinter.

ASK sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min!
Kjempeflotte pulsvarmere du har strikket, garnet så deilig ut :-)

pendlerpiken sa...

nydelig farge!

Glastrikk sa...

De ble kjempe lekre og ser skikkelig deilige ut. Takk for tipset om nyåpning :)

Frk.Badegakk sa...

Åj... DET garnet så litt lekkert ut da! Dyrt? (ønske seg!)
Hyggelig å høre at du likte pulsvantene mine altså!!!!! Ros er alltid gøy!

Anonym sa...

Åh, så deilig! Skikkelig luksusgarn i nydelig farge. Nydelige pulsvarmere!

Anonym sa...

Dette er virkelig et luksusgarn.. Dyrt som rakkern, men like herlig i bruk! Veldig drøyt i forhold til vekten. Kos deg med dem og bruk dem til det ikke er mer igjen og bruke.

Anonym sa...

Hei, jeg kom tilfeldigvis over bloggen din, og ser at du bor på Otterstad!! Der har jeg også bodd! Vi bodde like ved Mjøsa, og elsket stedet. Hamar er en koselig by, og veldig lik her jeg bor nå.
Ha en fin helg!!