mandag 20. oktober 2008

Garnskuffelse

Gleden var stor en dag i forrige uke da jeg oppdaget at postkassa var stappet full av deilig garnpakke til meg. Jeg hadde prøvd Ebay for første gang og kjøpt Noro Silk Garden, et garn jeg hadde hørt og lest om i en evighet, og jeg skjønte at jeg bare måtte teste det.

Jeg ble kjempeskuffet. Joda, det er et fint garn, men til den prisen og det ryktet ble jeg skuffet. Jeg tenkte at det ville passe perfekt til en calorimetry og satte i gang. Ganske raskt fant jeg en knute. Dere må ikke tro at fargen på garnet var lik på hver side av knuten, neida. Dermed ble det et skarpt skille midt på pannebåndet.

Ingen krise, altså. Men det hjalp ikke akkurat på helhetsinntrykket. I ettertid har jeg lest at dette med knuter og fargeskift er vanlig i dette garnet. Da vet jeg det, da. Og jeg har en calorimetry som jeg fint kan bruke, for fargene er kule og den passer perfekt! Men Noro Silk Garden, det kjøper jeg nok ikke igjen.

2 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Jeg er enig i beskrivelsen av garnet! Det passer til det teppet jeg strikker firkanter til (Lizard Ridge) men med den prisen i tillegg ville jeg neppe bruke det til noe annet.

Anonym sa...

Så synd da. Men pannebåndet ble fint det, selv om det ikke ble helt so du hadde tenkt.

Jeg har et NORO-nøste som jeg sparer på. Kanskje det skal få forbli pynt da, så unngår jeg slike dumme overraskelser.