søndag 2. mars 2008

Voksipose

Når jeg først finner fram symaskina, får den ikke stå i fred. Jeg har sydd en stor gulvpute siden sist. Men så hadde jeg ikke nok vatt å fylle den med, for jeg lagde den litt større enn oppskriften sa. Jeg får nesten gjøre den helt ferdig før jeg legger ut bilde. Ut og shoppe!

I går fant jeg ut at jeg skulle sy en voksipose-lignende sak, så jeg kjøpte en superbillig dyne på Jysk og fikk brukt opp noe stoff jeg hadde liggende. (Stoffet var egentlig ment til gardiner i Høgberget, men man blir helt surrete i hodet av å se på stripene, så jeg fant ut at det ikke var det mest behagelige som gardinstoff likevel.)

Til å være første gang jeg syr en vognpose, synes jeg resultatet er bra. Joachim var villig prøvekanin og la seg godt til rette oppi posen på gulvet mens vi snørte sammen i alle retninger, så jeg vet at han heldigvis passer inni. Jeg var nemlig litt redd for at posen var for liten. Men jeg tror den er fullt brukbar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Du slutter aldri å imponere! Er det noe du ikke klarer å trylle fram på symaskinen, eller mellom to strikkepinner? Tror ikke det....
Kjempe fin vognpose! Du bør legge de ut for salg. Er ikke lenge siden jeg betalte en klekkelig sum for en slik en. Du kan jo bli rik på dine ferdigheter;)
Linda.

Anonym sa...

Hei!
For en fin vognpose! Jeg leter etter en brukt vognpose til nevøen min, som julegave, men de er så dyre!! Og nå ble jeg skikkelig inspirert, har lyst til å sy en voksipose selv. Kan hende jeg tar en tur innom Jysk i morra...

Eva