lørdag 30. november 2013

Knæsj cardigan

På en Oslotur besøkte jeg Pickles på Grünerløkka for første gang, og da rasket jeg selvsagt med meg noe garn.  Jeg har vært på utkikk etter en helt enkel jakke, og valget falt på Knæsj cardigan. I tillegg til at den har et enkelt uttrykk, var den enkel å strikke.

Jeg har endelig fått dreisen på magic loop, og ermene går derfor som en lek (jeg må fortsatt øve meg på å strikke to samtidig - jeg synes det er fryktelig knotete). Dessuten har jeg strikket rundt og klippet opp foran til slutt. Veldig greit i stedet for å strikke fram og tilbake. Når det ikke skjer noenting underveis med mønster e.l., er det SKIKKELIG kjedelig å strikke fram og tilbake


Jeg har fått datteren min til å være prøvekanin. Etter fotograferingen beholdt hun jakka på resten av dagen, så den falt tydeligvis i smak der. Mest på grunn av garnet, skjønte jeg. Og jammen er det et mykt garn også! Jeg har brukt Pickles Extra Fine Merino, og det var veldig godt å strikke av. Etter vask ble jakka litt slapp, men det rettet seg da den var helt tørr. En ny favoritt!

10 kommentarer:

Berit sa...

Så fin jakke, elsker fargen.
Pickles har mye fint, jeg er så heldig at butikken ligger rett ovenfor jobben.
Ha en fin helg.

Strikkehulen sa...

Den jakken såg utrolig deilig ut! Nydelig farge også :)

Stine sa...

Utrolig herlig farge! :)

Randi sa...

Flott jakke i nydelig farge!

Birgitte sa...

Fint med en klassisk cardigan! Farge ser bare helt nydelig ut :)

Kirsti sa...

Kjempefin! For en herlig farge!

Anne Marie sa...

Nydelig farge!

Hanne sa...

Herlig med jakke i en gladfarge. Jeg har også veldig sansen for magic loop. Strikker sokker med den teknikken nå :)

jeamomentsinlife sa...

Så fin jakke! :) Greit å strikke rundt når du kan det med å klippe opp.. Holder på med en kofte nå som jeg strikker rundt men har heldigvis samboers bestemor som klipper opp og ordner den delen for meg :) Men en dag må jeg lære det jeg og :)

Maja sa...

Så fin jakken din er! Jeg har en likens som ligger i kurven og ønsker å bli ferdig montert. Har strikket den rundt slik som du, men selve monteringsarbeidet har gjort at den ble liggende. Har jo bare lyst å strikken hele tiden! Motiverende å se hvor fin din ble i allefall:)