fredag 27. februar 2009

Februarpulsvarmere

Oi, det er jo snart mars! Jeg oppdaget plutselig at februar snart er over, og siden jeg er med på Pulsvarmeralongen er disse månedsskiftene egentlig ganske vesentlige. Nr. 1 har vært ferdig i omtrent tre uker allerede, men så kom jeg ikke lenger før jeg begynte på noe nytt igjen... Men i går kveld satte jeg i gang med nr. 2, og nå er de vasket og klare til bruk.Jeg brukte Heilo i stedet for Kid-Silk som i oppskriften, for jeg har litt dårlig erfaring med det garnet. Men jeg synes pulsvarmere ble fine i tykkere garn også, jeg! Fint mønster, og raske å strikke. Jeg strikket rundt i stedet for fram og tilbake. Det er jo unødvendig å montere hvis man ikke MÅ...

9 kommentarer:

Hønehuset sa...

Nydelig, feminine pulsvarmere.

wigdis sa...

De ble nydelige Bente.
Ha en fin helg.

Hage og Foto entusiast sa...

Flotte pulsvarmere. Nydelig mønster.:)

Hobbygåsa sa...

Så lekre de ble! Helt enig i det med å strikke rundt, montere gjør man ikke mer enn man må hehe. Ha en fin helg!

Monicas sa...

Så mye fint du skaper.....kjempefine pulsvanter...å luer...når den andre lesten min er ferdig, skal jeg starte med den luen som reporteren hadde på seg på nrk....line lua som den kalles...gleder meg...kjempearti med håndarbeid,..

garnlykke sa...

De var søte:)
Enig med deg i forhold til å lage minst mulig montreingsarbeid....

garnlykke sa...

Det ble litt feil der, men fremmedordet ovenfor kan jo ha med montering å gjøre siden man må tre i nåla...;)

wigdis sa...

Hei Bente
Finner ikke igjen epostadr.din, så jeg melder deg her. Har noe 1-tråds garn som jeg lurte på om du vil ha. Hvis du sender meg en mail så jeg får adr.din igjen, så skriver jeg mer om det der.

Rekkehuset sa...

Så fine pulsvarmere, og den babyjakka litt lenger ned var også så flott! Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:-) Hjertelig hilsen Hanne.