onsdag 6. februar 2008

Mange prosjekter

Jeg har gjort mye siden sist. Cardiganen er endelig ferdig (mangler bare å sy på to silkebånd for å holde den sammen foran.) Jeg synes den ble fin, men det er dessverre et lite problem med denne jakka; Jeg tror ikke den passer meg. Jeg har hele tiden tenkt at det var nå merkelig at jakka ble så liten til tross for at den er strikket i str. 40. Da jeg hadde igjen bare å strikke en arm, fant jeg ut at jeg har fått tilsendt feil garn i forhold til det som står i oppskriften. Ikke rart det ble litt annerledes da. Den er litt liten, men jeg har vasket den og strukket den. Har ikke turt å prøve den på ennå...

En hals har også blitt til den siste uka. Den er strikket i lilla Rauma finull. Mønsteret kommer ikke ordentlig fram på bildet, men jeg har strikket hullmønster og "klumper". (Hva heter det egentlig på strikkespråket...?) Jeg synes det ble tøft, jeg. God og varm!

I fjor sommer fant jeg en oppskrift på en strikketøyveske som jeg syntes var morsom. Jeg bestemte meg for å strikke den, og så bestilte jeg garn. Dette var i august. Gjett når jeg fikk garnet? I januar! Det tok altså ca. fem måneder før det lå i postkassen min. Utrolig, men sant. Merkelig kundeservice, særlig tatt i betraktning at jeg allerede hadde betalt for garnet, men jeg fikk det nå til slutt. Og her er resultatet! Veska var morsom å strikke.

Jeg er i gang med en ny hals i Rauma finull. Den blir rustrød/brun, og skal få heklekanter i sennespsgult og orange. Høstfarger mot våren!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig strikk,denlilla halsen var kjempe fin.

Anonym sa...

Hei!
Kjære vene så mye fint du produserer. Snakk om å være effektiv. Så flink du er! Den strikketøyvesken var jo bare superkul. Smart!
Linda.