mandag 20. juni 2011

Nytt garn

Det har blitt lite blogging i det siste. Dagene er travle nå som jeg er tilbake i jobb. Jeg strikker litt jevnt og trutt, men føler at ingenting blir ferdig.

I helgen var jeg på garnshopping for første gang på lenge. Fra før har jeg et lager stort nok til å forsyne hele nabolaget, men følte at jeg trengte litt påfyll likevel. Jeg har vært i Drammen, og rett ved hotellet åpenbarte det seg en spennende garnbutikk. Jeg bare måtte ha et nøste Soft Silk fra BC Garn, rett og slett fordi jeg falt for fargene. Og så er det morsomt å prøve noe man aldri har prøvd før. Jeg tror det kommer til å bli et sjal etterhvert.


Jeg har heller aldri prøvd å strikke med bevergarn. Jepp, jeg kom hjem med beverpels i kofferten. BEVER!! Er det bare jeg som ikke har hørt om det før? Det var ikke tvil - jeg måtte ha med meg et nøste. Det er riktignok bare 20 % bever (resten er ull), men det er 325 meter med virkelig spennende garn! Jeg gleder meg til å teste det.

4 kommentarer:

Beate sa...

Ser ut til å være to flotte og spennende garn du har fått tak i. Bevergarn?? Går det ann altså?

LivM sa...

Nei bevergarn har jeg aldri hørt om. Er spent på hva du synes!

wigdis sa...

Så spennende med nytt garn. Har aldri hørt om bevergarn før jeg heller, men jeg kjøpte mink-garn i Bergen. Det var også nytt for meg.

Janes hobbykrok sa...

Flink til å finne nytt garn du Bente! Blir spennende å følge utviklingen.Driver også med et sjal.