tirsdag 15. februar 2011

Mye på gang på én gang

Jeg har mange prosjekter på pinnene om dagen. Jeg har kommet langt på en nøstebarndress, jeg strikker sokker til 4-åringen, og jeg er halvveis på en babyvest til lillesøster.

Når det gjelder Nøstebarndressen, oppfattet jeg ikke før nå at flere har erfaring med at ermene og bena er korte på denne dressen. Isj... jeg synes ermene ser kjempekorte ut, og proporsjonene blir helt rare. Kanskje jeg eventuelt kan strikke på litt ekstra lengde på vrangborden? Eller blir det veldig rart?


I tillegg har jeg noen prosjekter som ligger veldig på vent, og helt sikkert kommer til å gjøre det lenge, siden det stadig dukker opp noe nytt som jeg bare MÅ strikke, og køen min over planlagte strikketøy stadig blir lenger og lenger. Et kjent fenomen for strikkeentusiaster - jeg vet! :)

4 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Jeg skjønner hvordan du har det - det kan jammen være frustrerende å sjonglere alt man skal strikke på en gang! Så mye som skal strikke, men så liten tid... :)

Så kjedelig med nøstebarndressen. Jeg har aldri strikket den og har ingen erfaring, men syns du kan prøve å strikke vrangborden lengre. Jeg gjorde det på en genser som ble for kort, og det gikk fint :)

klem

Jordmor-Hanne sa...

Je strikker også på flere ting om gangen. Laga faktisk et innlegg med noe av det rett før je så ditt innlegg nå ;)

Har skjønt at de Nøstebarn-oppskriftene itte er helt riktige...irriterende. Men Sia du har gjort så mye allerede, så prøv med rangbord, det blir sikkert bra. Som et eksempel på lang vrangbord, så har je faktisk den jakka je strikker på nå ( i siste innlegg). Der er vrangborden på ermene hele 10 cm. Ser flott ut :)

MarteS @ ravelry sa...

Jeg har strikka flere nøstebarndresser, og strikker konsekvent 10 cm vr.bord både på armer og ben.. pluss at jeg legger til noen ekstra cm..itillegg strikker jeg maskeantall til 1åring men lengden på 2 åring, fordi dressen også er veldig vid. Utover det er oppskrifta fabelfantastisk :)

Elisabeth sa...

Du kan godt strikke lengre vrangborder på dressen, da øker du brukstiden på den betraktelig :) Fine farger i den forresten.....