tirsdag 19. oktober 2010

Luer for små og store huer

Både junior og hans oldemor har fått nye luer siden sist.

Lua til Joachim er en hundelue fra boka Designstrikk til barna av Lucinda Guy. Jeg har brukt Sandnes Lanett i en helt annen fargekombinasjon enn i boka. Det gjelder å bli kvitt litt restegarn!Mottaker er happy!85-åringen har fått en baskerlue, oppskrift fra Garnstudio her. Jeg brukte såvidt under to nøster Karisma på denne.Nå ønsker hun seg skjerf i samme mønster, så da er det bare å trå til, da!

9 kommentarer:

linda sa...

Så kule luer! Både junior og hans oldemor ble skikkelig fine:) Skjønner godt at den spreke dama vil ha et skjerf som passer til. Da er det jo bare å strikke i vei:)

Linda sa...

Skikkeleg fine huer.

Tani sa...

For noen fine luer!!! Nå kan de begge gå høsten trygt i møte med varme hodeplagg!! Kan tenke meg at skjerf til blir veldig lekkert!

Janes hobbykrok sa...

Flotte luer! Så koselig å lage ting når mottaker er fornøyd.

Nina sa...

Flotte luer! Og så kjekt at du har fått ønske om å strikke skjerf! Jeg strikker sjal til mormor (94) hvert år, og hun er like glad hvert år for å få noe som varmer til jul!

LivM sa...

To skikkelig flotte luer du har laget.

wigdis sa...

Flootte luer. Den til junior ble skikkelig tøff med den hundeborden.

Håper det går bra med lille Hanna og at dere koser dere.
Ha en fin helg.

Anita Tørmoen sa...

Så fine luer du har strikket. Artig motiv på barneluen:)

duBedåre sa...

Herlige luer og flotte mennesker! Syns oldemor er kjempeflott med sin nye lue, og så fin farge til henne, da! Kanksje min gamle mormor skal få lue til jul? God ide! (o: