torsdag 23. september 2010

Til store og små

Nå om dagen har jeg mye vann i kroppen og hovne, verkende fingre, så det blir ikke så mye strikking som jeg skulle ønske. Men jeg klarer ikke å holde meg unna helt, derfor valgte jeg å strikke sokker til mine håpefulle. Noe så utrolig kjedelig, men likevel så utrolig praktisk.Jeg har brukt Labbetuss fra Trysil Garn. Til snart-fire-åringen fulgte jeg oppskriften på banderolen for str. ca. 30, og det sto at jeg trengte 1 nøste. Det var helt feil, og jeg måtte ut og kjøpe et nøste til. Ingen stor sak, men utrolig irriterende!

Babysokkene er laget fra eget hode, for jeg fant ingen god oppskrift. For erfarne sokkestrikkere er ikke dette noen utfordring. Men for meg, som strikker sokker så sjelden jeg kan, er det faktisk en stor bragd. De ser veldig små ut, men sammenlignet med andre babysokker vi har i hus tror jeg de skal passe godt. Og det beste av alt: De ser jo faktisk ut som sokker!

8 kommentarer:

Bente sa...

Hei! For en flott blogg du har! Her var det masse fint og mye inspirasjon til en-slik-må-også-jeg-lage-lista. Ullbuksa i striper så helt fantastisk ut, og det samme med sokkene. Er imponert over de egenkomponerte baby-sokkene. De ble så søte!

Anita Tørmoen sa...

Flotte sokker. Alltid godt å ha når kulda kommer.

Jordmor-Hanne sa...

Så søte de minste var ;)
Det blir godt for begge barn i vinter med så gode sokker.

Sysleglad sa...

Fine sokker, blir sikkert gode å ha utover nå.
Artig at vi har termin samme dag!
Blir endel venting... Eneste jeg greier å konsentrere meg skikkelig om er strikking. Glad jeg ikke har hovne fingre.

Lykke til i innspurten! :D

Nina sa...

Så flotte de sokkene ble! Gøy med garn som har litt flere nyanser enn bare grå og sorte raggsokker, disse ble veldig fine!
Hilsen Nina

Maskeball sa...

Så mye fint du lager. Jeg strikker sjelden sokker, men skulle gjerne prød meg på de babysokkene for de var jo skjønne. :)

Elisabeth sa...

Ikke så veldig morsomt alltid, men nødvendig strikk :) Disse blir nok gode og varme til både små og store føtter ....

wigdis sa...

Jeg vet hvor kjedelig det er å strikke sokker, men det er jo godt å ha noen par. De ble jo kjempefine.

Ha en flott helg.