onsdag 15. september 2010

Lettstrikka lue

På en bloggrunde i går fant jeg kjempeinspirasjon hos Siren i bloggen Hekta på strikk. Hun har strikket "Lettstrikka lue" fra Nøstebarnboka, og jeg falt pladask og måtte strikke en jeg også.Jeg har brukt Drops Merino og pyntet med en heklekant i noe rosa restegarn. Jeg strikket nyfødtstørrelsen på pinne 2,5 og trodde at lua skulle bli litt større pga. tykkere garn enn i oppskriften. Nå har jeg ingen nyfødt å prøve lua på riktig ennå, men jeg tror faktisk den skal passe en bitteliten baby ganske godt.

7 kommentarer:

Tani sa...

Å, den var jo kjemepesøt, da....

Elins Strikkeri sa...

Å så søt den lua var:)) Har litt planer om å strikke ei slik lue til babysettet eg held på med.

Jordmor-Hanne sa...

Den blir fin på et lite hue :)
Lykke til med siste innspurt på svangerskapet! Spennende tider framover. Je syns jo som jordmorstudent at det er spennende med svangerskap og fødsel :)

Siren sa...

Så fin lua di også ble! Og så kjapp du er! Jeg brukte ei hel helg på mi - synes den var litt treg å strikke:) Lykke til i tiden fremover! Satser på at luen sitter som et skudd når babyen kommer til verden:)

LivM sa...

Skjønn lita lue!

Mamma sa...

...og her sitter en stolt mamma og forventningsfull bestemor... Du lager så mye fint, Bente! Nå gleder vi oss til babyen kommer :-)

Stinemorღ sa...

Søt lue!
Jeg har strikket den selv som babygave - så enkel, men nydelig :)

Nå har jeg titta rundt i bloggen din, her var det mye flott!
Så jo også at dere har en berner - elsker den rasen! Den aller første hunden vår som kom da jeg var 8 år var en vakker berner tispe :) glemmer henne aldri!

Fortsatt god lørdagskveld!
Jeg legger deg til i listen min slik at jeg kan følge med på hva som skjer her :)