onsdag 8. september 2010

Ikke bare sukkersøtt

Det blir mye babystrikk når man venter ei lita frøken og terminen nærmer seg med stormskritt. Men det blir noen praktiske plagg også. Nå har jeg strikket ferdig en ullbukse til Joachim.

Jeg har brukt masse restegarn for første gang på... jeg husker ikke sist jeg gjorde det, faktisk... Jeg hadde Falk i mange farger og satte i gang med striper. Det ble naturlig nok et par tråder å feste på slutten, men det gikk fint da jeg først kom i gang.Buksa veier 215 gram, og jeg har strikket mitt første plagg fra Nøstebarn-boka. Jeg strikket buksa i str. 6-8 år, men den passer min store, snart 4-åring perfekt.

11 kommentarer:

Tani sa...

Det må være spennende dager nå som termin nærmer seg... Kjempefin ullbukse du har strikket, den blir nok god å ha utover høsten tenker, jeg..Ha en flott uke videre!

Lykkelinn sa...

Knalltøff fargekombinasjon - men jeg kan ikke akkurat si at jeg misunner deg den trådfestingen der, nei... ;) Men så fin bukse, og så deilig å få brukt litt restegarn!

Og ikke minst kjempespennende med termin som nærmer seg!

duBedåre sa...

Herlige farger, og en perfekt måte å bruke opp restegarn på. Har igrunnen en ganske anseelig mengde som burde gå til et lignende prosjekt selv... Men det var all den trådfestinga, da. Fy søren så flink du har vært! (o:

Beate sa...

Så flott restebukse!!!

Fruen på Skogmo sa...

Disse ullbuksene er definitivt de beste! God passform og så slipper man at buksebeina "kryper oppover". Prinsessa har brukt denne typen siden hun var 1 år, og både mor og datter er fornøyd ;o)

Lykke til med de siste dagene av terminen!

Stor klem

Linda sa...

Flott bukse, men eg mesunner deg ikkje all tråd festinga.

Anita Tørmoen sa...

Deilig med slike bukser - den ble flott:)

lena sa...

Så flott bukse men herlige guttefarger! Jeg har også strikket en stripebukse i det siste, og hadde noen tråder å feste der og, men ikke på langt nær så mange som du. Flinking! Det er jo verdt det, når man ser hvor herlige disse buksene blir!

Tina sa...

Den buksa så utrolig god ut! Ikke noe problem med kuldegrader med ei sånn i huset:)

Elisabeth sa...

Så herlig den buksen ble! Nydelige farger i spennende stripemønster :)

Katrine sa...

Syns den var skikkelig stilig :)