fredag 27. august 2010

Dinosaurgenser

3-åringen ønsket seg en dinosaurgenser, og nå er den ferdig. Jeg synes den ble kjempekul! Den falt i smak hos junior også, så da er alle fornøyd.

Jeg brukte bare 11 dager på genseren. Og jeg som trodde det kom til å ta en evighet med mønsteret på brystet! Intarsia og brodering er i grunnen ikke helt min greie, fant jeg ut. Men jeg kom meg gjennom, fikk festet tråder ganske kjapt, og så gikk resten som en lek.Ifølge oppskriften skal det være en dinosaur på ryggen også, men den droppet jeg ganske kjapt.Jeg har brukt 300 gram av bomullsgarnet Garnglede Myk & God, som jeg fikk av Wigdis for en stund siden. Se, det kommer til nytte, Wigdis!!Genseren er strikket i str. 4-5 år. Oppskriften er fra boka Designstrikk til barna av Lucinda Guy - en morsom bok med mange festlige barneplagg. Anbefales!

7 kommentarer:

Gurimalla sa...

Kjempefin genser! Skjønner godt at junior ble fornøyd.

linda sa...

Så fin den ble! Klart gutten ble fornøyd med en så tøff genser. Så kjapp du er... Ja, den boka er skikkelig kul:)
Ha en riktig god helg,- og hils junior fra meg;)

Elisabeth sa...

Herlig genser i nydelige farger! Jeg har boka, men husker jammen ikke at jeg har sett denne før. Må ta den fram før minstemann blir alt for stor :)

LisaM sa...

Den genseren var jammen meg fin!!!! Flink er du!!
Ha en super helg!!!
Klem LisaM

Anita Tørmoen sa...

Så fin genser - den blir nok populær:)

Frihet sa...

Så flott genser!!
Jeg kjøpte den boka i dag, fant den på Frtex, Glede!!

wigdis sa...

Flott genser og veldig hyggelig at du får brukt litt av garnet.
Jeg har også lært meg å strikke intarsia og det gjør jo slik mønsterstrikk midt på et plagg mye lettere. Eneste problemet mitt var å få lagt tråden riktig, slik at jeg låste den. Får håpe øvelse gjør mester.
Ha en flott søndag.