tirsdag 8. desember 2009

Tøffel-strikk

Jeg jobber i en avdeling med fire jenter og to gutter. Gutta er skikkelig kule karer på jobb, men vi vet at de egentlig er noen pusekatter, og det er lenge siden vi gjennomskuet at de er skikkelig tøffelhelter på hjemmebane og derfor føler en stor trang til å vise sin maskulinitet på jobb.

Som førjulsgave til gutta våre overrakte vi i går et par tøfler til dem hver - selvsagt i supermacho stil med rosa blomst og lilla silkebånd og kort med teksten "Til en tøffel".

Det ble selvfølgelig mange latterkuler, og gutta måtte innrømme at gaven egentlig var ganske kul. Dessuten ble de varme på bena!Det gikk med nesten fire nøster Fritidsgarn pr. par, og oppskriften er hentet fra Sandnes Toving Tema 14.

6 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Det var jo en kjempekul gave som må være flott å gi og å få. Skjønner godt at det ble litt latter med de blomstene på, det var prikken over i'n. En kjempegod ide til husfar, sjefen eller gutta på jobben.

Pinneguri sa...

He, he, utrolig artig påfunn, og godt å høre de tok det så spenstig :D)
Superfine tøfler, fargene er jo skikkelige macho da ;)

Janes hobbykrok sa...

He he, så morsomt Bente! Gutta satte pris på gaven.Heldige gutter som jobber med slike spreke og sprudlende damer som dere.

wigdis sa...

Flotte tøfler med nydelige blomster og artig historie. Synes jeg ser dere.
Ha en fin helg.

Fjellrosa sa...

Så artig!!! tenker de ble overrasket og imponert !! de er garantert gode og bruke for jeg går i mine hele tiden!!! Digg digg, du lager utrolig masse flott!!! Ha en fin helg!!

Lonemor sa...

Flotte tøfler! :-)