tirsdag 10. november 2009

Oppdateringer siden sist

Det er allerede en uke siden jeg blogget sist, og siden den gang har jeg strikket litt forskjellig. Jeg har kommet litt lenger på jakka, men det synes jeg går så sakte nå at det begynner å bli kjedelig.

Jeg begynte derfor i stedet på et av månedens mønster i Pulsvarmeralongen.

Morsomt mønster! Du finner det her. Jeg har brukt 60 g Karisma og pinner nr. 3,5.


En dag jeg kom hjem fra jobb hadde datteren min lagt inn flere jeg-ønsker-meg-lapper i boka Strikk i en fei. Jeg har oppfylt ett av ønskene hennes og strikket en bolero. Både hun og jeg ble kjempefornøyde!Denne var veldig morsom å strikke! Jeg begynte ytterst på det ene ermet og strikket tvers over til det andre. Så plukket jeg opp masker rundt og strikket bakstykke/krage.

Nå har jeg fått en bestilling fra en av venninnene hennes, som gjerne vil ha en slik i rosa. Det spørs om jeg må fikse det, da!11 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Så flotte pulsvarmerene dine ble.Jeg har også tenkt å strikke dem i alongen for november,men har ikke fått startet enda jeg da.

Janes hobbykrok sa...

Den jakken var bare knall fin Bente!

Randi sa...

Takk for trivelig hilsen på bloggen min.
Boleroen du har strikket var bare utrolig flott, kanskje jeg skulle prøve meg på noe lignende..
Har nemlig ei datter som til stadighet påstår hun mangler klær til tross for at hun har kul på klesskapet sitt....
Hvor fant du mønsteret til boleroen?
Ha en fin dag!

Hage og Foto entusiast sa...

For noen lekre pulsvarmere. Rødt er egentlig veldig stilig, og det mønsteret var nydelig. :D
Boleroen likte jeg godt., Så morsom måte å strikke den på. :D

Beyla sa...

avansert lekker bolero! Og nå er jeg bare flau. det er ikke du som har berner sennen gutten Dennis nei. Okaydokay, småforvirra blondine her borti høgget ;) Anyway! Da er dét notert til neste gang, så satser vi at seniliteten ikke gjør seg så veldig mye mer gjeldene fremover.
Her på hobbyfronten har jeg endelig begynt å strikke litt igjen, har hatt pause på fler emnd, har blitt et småprosjekt eller to ala votter til en 4 åring, men virkelig ikke hatt løsta over meg. Nå har det endelig kommet seg, så er snart ferdig med en vest, har ferdig en annen vest, heklet skjerf til julegavehaugen, votter til en gullunge, plages med ei lue jeg har rekket opp 5 ganger og fremdeles hater (usannsynlig irriterende!!) osv osv.. strikker med lett lopi på den vesten nå, og det er så grovt at fingeren min nesten blør. Da må man ha litt avlastningstrikk imellom slagene :D

Janes hobbykrok sa...

Syns du har kommet langt med den flotte jakken i flettemønster og jeg. Den blir flott!Stå på selv om den er blitt kjedelig....

Marte sa...

Jakka ble kjempefin! Og takk for linken til pulsvantene, kanskje jeg skal prøve meg på dem :)

LivM sa...

Lekker jakke og flotte pulsvanter!

Beate sa...

Den boleroen har jeg og lurt på å strikke. :) Oppskrift på sitteunderlaget finner du oppskrift på her: http://lenasinkosekrok.blogspot.com/2008/07/oppskrift-p-sitteunderlaget.html

wims sa...

Kjempe lekker bolero. Skjønner godt hun ble fornøyd med den:-)

Anonym sa...

do you have the pattern for this bolero? Could you please email it to me if you do! kasha.stevenson@gmail.com

THANK YOU!