mandag 28. september 2009

Plutselig ble det høst

Det begynner å bli kaldt ute, og det er på tide med litt barnehagestrikk igjen.

Jeg startet med et par sokker. Strengt tatt burde jeg strikke et par til, for det ser ikke engang ut som om disse to sokkene hører sammen på grunn av fargeskiftene. Å påstå at jeg er glad i å strikke sokker ville være en overdrivelse, så jeg strikket i stedet en lue slik at de i barnehagen ville forstå at dette er et sett som hører sammen.Lua gjorde ikke susen, for fargene er jo feil uansett. Men det er så innmari kjedelig å strikke sokker selv om de er små og raske å få ferdig, så jeg orker ikke et par til. Det er så mye annet morsomt å begynne på. Kanskje en annen gang? Eller noe sånt.

Jeg har brukt Marks & Kattens Fame Trend og pinner nr. 3. Sokkene er fra Garnstudio og lua fra heftet Sisu 0401 fra Sandnes.

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Veldig fine farger i sokkene og lua, og jeg synes absolutt de ser ut til å passe sammen ;)

Elins Strikkeri sa...

Flotte sokker og lue, synest det er litt gøy når fargeskiftene gjer at dei ikkje ser heilt like ut!! Ha ein god kveld:))

wigdis sa...

Sokkene ble fine de med litt forskjellige farger, og det er da 2 stk. Jeg har også det problemet med sokker, men har strikket to par til Marion. Den første går greit, men nr 2 er utrolig kjedelig. Derfor har jeg begynt å samle opp 1-er sokker. Da kan jeg strikke nr. 2 når ånden kommer over meg. Det kan du gjøre også vet du. Da blir det liksom ikke så kjedelig.

Tussetrollet sa...

Det der er jo sokker i min sønns ånd. Det er så deilig at den gutten gjerne blander farger og ikke gidder lete etter to som er like. Rene Pippi, vet du, hun var også fargerik sånn.
Håper sokkene dine varmer....