fredag 17. juli 2009

Rosa cardigan

Endelig! Jeg har slitt meg gjennom denne forferdelige saken, men nå er den endelig ferdig! Det tok en stund før jeg vente meg til å strikke med Silke-Tweed. Det var stivt og ujevnt, og selv om det gikk bedre etterhvert, tror jeg likevel at jeg kommer til å styre unna dette garnet i fremtiden.Mansjettene skulle strikkes på pinne nr. 8. Jeg begynte, men måtte stoppe da jeg innså at det ville være plass til minst tre ermer inni der. Jeg strikket i stedet mansjettene på samme pinnestørrelse som resten, og jeg synes det ble veldig bra.

Heklekanten i Eskimo var jeg skeptisk til helt fra början, men nå synes jeg den ble prikken over i-en! I dag kjøpte jeg en nål som synes passet godt, så nå er alt komplett. Puh!Fakta:
Garn:
- Silke-Tweed (300 gram)
- Vivaldi (15 gram)
- Eskimo (30 gram)
Pinner: 3,5
Heklenål: 4,5

3 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Den ble kjempefin! Enig med deg med kanten, den ble prikken over i-en. Og så jeg som har Silke tweed klar for neste prosjekt, godt det ikke er så stor prosjekt da :-) Ha en fin helg!

Elisabeth sa...

Den ble nydelig! Men enig angående silketweed, det er ikke så veldig godt å strikke med, velger heller andre alternativer...

wigdis sa...

Nydelig jakke. Enig med deg at Silketweed er forferdelig å strikke av, men resultatet blir jo lekkkert. Verdt strevet egentlig.
Lykke til med skjørtet.