søndag 18. januar 2009

Wham Bam og djevellue

Som så mange andre på Hobbyboden har jeg hengt meg på strikke-hals-bølgen. Denne gangen ble det Wham Bam Thank You Lamb!, som var unnagjort på et par timer i går kveld. Og jeg er så lykkelig for at jeg kan bruke opp litt av garnlageret mitt. Flink jente som ikke kjøper noe nytt!

Jeg brukte to nøster Eskimo og pinne nr. 8. Halsen ble god og varm - det syntes tydeligvis også junior, som stakk av med den i dag tidlig.Den utrolig enkle oppskriften finner du hos Insaknitty.

Jeg har også strikket en djevellue/skøytelue etter oppskrift fra Gros blogg. Den ble nok litt for liten. Jeg strikket den i størrelse 2 år og brukte et halvt nøste Fabel og pinne nr. 2,5. Hvis jeg øker pinnestørrelse og velger et litt tykkere garn, blir den nok perfekt neste gang. Jeg tror nemlig det blir flere av denne, for den sitter utrolig godt på hodet. Dessuten er det ingenting å montere, og det liker vi jo.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine de ble! Herlig liten gutt du har også. :o)

Anonym sa...

Utrolig produktivitet her også :) Mye fint, og jeg likte spesielt minisjalet godt! Fargene er flotte og picotkanten gjorde det hele vakkert....

månestråle sa...

For en sjarmør med flotte strikkeplagg:-)

Anonym sa...

Fin lue med perfekt passform och härlig Thermis! Jag
är lite sugen på en sån Thermis jag också :-)

Brit Strikkenerd sa...

Fin hals, jeg har også noe eskimo liggende, må sjekke ravelry straks!! Likte også godt lille djevellua. Kanskje noe til min 4 åring også ?

Anonym sa...

Det var en skjønn liten tass! Lua var også fin.

Hobbymegher sa...

Så mye fint du har her inne! Mini- sjalet ble jo bare nydelig. :0)
Det ligger en hilsen til deg inne på bloggen min. :0)

Glastrikk sa...

Her produseres det mye fint hele tiden. Sjalet ble skikkelig lekkert! Ligger forresten noen awarder i bloggen min til deg!

Jill sa...

Djevlelue med sånn selvstripende-selvprikkende garn var kjempelurt! Har jeg ikke sett før. Kanskje jeg må etterape :)