mandag 22. september 2008

Hva er det med meg og skjerf?

Jeg får aldri gjort ferdig det jeg egentlig skulle gjort ferdig, for jeg ramler stadig over nye, fine skjerf. Skjerf? Jeg? En merkelig link. Men når man først har blitt hekta, ser det ikke ut til at det går over med det første.

Denne gangen var det Florence Scarves som fanget min oppmerksomhet. Mønster ble bestilt fra Canada, og garn fra Uruguay på Handpaintedyarn.com. Jeg bestilte lace ullgarn i brunt, svart og rødt/orange/rosa. Skikkelig tøff farge! Jeg har gjort noen småfeil i starten av skjerfet, men jeg håper det bare er jeg som ser det, og at det ikke synes når det blir brukt. Garnet er så tynt at jeg tror det blir stygt å ta det opp igjen, så det får bare være som det er.

Jeg er også godt i gang med jakka til tenåringen. Det går ganske fort, selv om jeg strikker fram og tilbake. Tykke pinner og dobbelt garn gjør underverker!

3 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Ååå så nydelig det skjerfet blir! Småfeil er det bare vi selv som ser, la det være du. Fargen er lerkker!

Beyla sa...

*sukk* Kunne kverka noen for å få meg nøstemaskin!! Og tilhørende sveiver - bra søøøt! ;) Skjerf er herlige å strikke, har oftest ett på pinnene til en hver tid! Og snakker om hormoner - idag VÅKNET jeg av at han lå utenfor soveromsdøra og peip sånn veldig lavt og VELDIG høyfrekvent.. Skal ikke være lett for hverken matmor eller kjøter det her har jeg skjønt!! Hehe.. Rummel og Diva er søte ilag, men kan du tenke deg så lite pene valper? Nai, hun får nok finne seg en annen kongepuddel til dét bruket tror jeg ;) Hvor høy er din? Hund altså!

wigdis sa...

Det skjerfet ditt blir nydelig. Veldig lekker farge. Flott at Joachim har dreisen på nøstemaskina. Det er greit å få litt hjelp innimellom.
Ha en fin helg.