torsdag 11. september 2008

Det mykeste myke


Det er jo ren galskap. Men litt gal skal man jo være, ikke sant? Jeg tok en liten surferunde her en dag, og det endte med at jeg kjøpte litt garn. Surprise! Denne gangen ble det babyalpakka. Jeg kom over siden til Knapper Alpakka, som selger både alpakkaer, garn og klær laget av alpakka. Galskapen ligger i at garnet er kjempedyrt, men jeg tror jeg er forelsket. Så da får det være greit.

Det morsomme er at det på etiketten er bilde av alpakkaen garnet kommer fra, når hun er født, og når hun ble klipt. Jeg kjøpte garn fra hoppen Ina, og det må være det mykeste jeg har kjent noen gang. Jeg skulle gjerne hatt mer, men det får vente. Nå har jeg sett at de skal ha stand på Hamar Mart'n neste helg, så kanskje de har noen supertilbud da?

4 kommentarer:

Knapper Alpakka sa...

Kjempehyggelig at du likte garnet! Du er selvsagt velkommen til å besøke våre dyr og kjenne på råfibereren deres. Det er spesielt, skal jeg si deg. Lykke til med strikkingen.

wigdis sa...

Det er noen nydelige sider Knapper Alpakka har. Gleder meg til å besøke standen deres på mart'n. Alpakka garn er bare så deilig.
Du trenger vel nøstemaskin og garnvinne nå ser det ut til. Det ligger hos Linda for avhenting.
Ha en fin helg

Anonym sa...

Så herlig garn.
Ønkser deg en flott helg.

Beyla sa...

ahhhh så herlig!! Jeg er dødelig misunnelig :D Og gleder meg til egen shopping.. gubben synes så synd i syke meg at han lova jeg kunne handle når vi har kjøpt hus :D MUHAHAH! Jeg er totalt forelsket i hunden din!! Berner sennen??