lørdag 16. august 2008

Vinterstæsj og Furte-Guri

Det går smått med ullbuksa. Jeg bare måtte begynne på et skjerf til bestemor. Etter mye leting, prøving og feiling, begynte jeg på Lace Ribbon Scarf atter en gang. Det var opprinnelig det hun ønsket seg, så da får hun det jo som hun vil. Jeg bruker Dale Baby Ull og dobbelt garn denne gang, for å få et tykkere skjerf.

Dessuten bare måtte jeg strikke en lue fra boka Myk design. Gjort på en kveld! Lua er str. 6 år eller noe, men jeg tenkte at jeg kanskje kunne krympe den for å få den til å passe han på snart 2. Foreløpig stiller Bamse opp som modell.Så var det ullbuksa, da. Jeg har innsett at jeg kløner en del når det blir mange tråder å holde styr på. Nå er det strengt tatt bare fire farger her, men jeg strikker også med dobbelt garn. Dermed har jeg åtte tråder som tvinner seg sammen hele tiden. Og å manøvrere disse rundt fem pinner blir litt i overkant for meg.

Jeg skal prøve å gjøre litt mer på ullbuksa i løpet av kvelden. Men først må jeg ta meg av denne surpompen, som ikke har fått tur i dag. Snakk om Furte-Guri!


7 kommentarer:

Anlen sa...

Ullbukser er kanskje det aller kjedeligaste eg veit å strikke... Men den vert lekker når du har streva litt til:) Lukke til!

Hobbygåsa sa...

Hehe men det er en fryktelig søt furte guri da. Kjenner igjen den posisjonen ja. Her var det jammen mye på gang, flotte ting du lager. Luen er utrolig fin, den kunne jeg tenkt meg i voksenutgave jeg. Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Anonym sa...

Herlig furteguri du har :-) frøkna mi inntar samme positur når hun furter un også :-) Skjerfet ditt blir veldig fint - nydelig mønster :-) Ha en fin helg videre!

Anonym sa...

Mange herlige prosjekter du har her :) Digger bernern, er oppvolst med typen :)

wigdis sa...

Den buksa blir kjempefin. Lekre farger.
Kunne snart ha tenkt meg og hilst på den flotte hunden din. Kjenner igjen uttrykket fra den gang jeg selv hadde hund og den syntes at nå var på tide med en tur.
Ha en fin dag.

Fruen på Skogmo sa...

Hehe... snedig bilde av Furte-guri da! Akkurat som å se Dennis når han bare er sånn passe fornøyd ;-)Vi skulle ha vært naboer vøttø, såkunne vi ha gått tur i lag. Det hadde vært noe d...

bea's blog sa...

Hei!
Her kommer en liten helghilsen!!!
Sa en fin Berner Senner ha du!!!
Jeg har en Kangal og det er altid moro med han...
Velkommen til min blog ogsa!
Du kan ogsa titte innom www.bea-nype.blogspot.com!
Fine strikkeprojekter ha du her!
Bare nydelig...
Helgklem
Bea