lørdag 12. juli 2008

Bursdagsstrikk

Når man strikker bursdagsgaver, blir det ikke mye blogging. Nå er gaven overlevert, så nå kan jeg vise den fram her!

Jeg har strikket en topp som jeg synes ble veldig søt. Enkel og grei - ferdig på to kvelder. Størrelse 1 år, brukte to nøster Rowan All Reasons Cotton, mønster fra Alt om håndarbeide.Det ble også en kjole til bursdagsbarnet. Denne skulle det egentlig vært et fint broderi på, men jeg fikk det ikke til og pyntet heller kjolen med et bånd i livet. Synes den ble søt likevel, jeg. Det er skikkelig vid i skjørtet, og med litt flaks kan den brukes en stund. Jeg har fått satt på lappen min i nakken også. Morsomt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Å du er flink til å strikke altså. Gleder meg til å se Marion med dette på:)
Hilsen Karin

Anonym sa...

Flott topp og kjole du har strikket. Kjolen ble jo utrolig søt med bånd i livet. Lekker farge.. Håper du får en fin søndag:)
Hilsen Ellen

Anonym sa...

De er ordentlig søte, også er det greit med klær i bursdagsgave - leker har de jo som regel nok av.

Charlotte sa...

Heisann! Så mye fint du har her! Har vært her og myset før, men så mye fint du har laget siden sist!

Anonym sa...

Åh - det var to flotte eksemplarer!! Likte spes godt den nederste - sikkert pga fargen, liker de duse asså!Og hva skal man med brodering når enkeltheten beir så flott? Fint eksemplar av Berner du har her også ;O)

Anonym sa...

Tusen takk! Du er altså så flink og effektiv!
Både toppen og kjolen er helt nydelige. Jeg fatter ikke hvordan du får det til. Makan til produksjon... Det er bare å fortsette. Min Marion elsker å gå med "strikket av Bente" klær.
Linda.