lørdag 17. mai 2008

Klukka

Oh yes, endelig! Klukka har gitt meg både senebetennelse og mye hodepine, men etter å ha sett værmeldingene for årets nasjonaldag, måtte jeg ta fatt på prosjektet igjen. Og jeg rakk å bli ferdig til 17. mai! Bildet til høyre viser meg sånn passe på utstilling, men dere får konsentrere dere om påkledningen.

Statusrapport etter en dag med sludd og fire plussgrader: Den er virkelig god og varm! Jeg er kjempefornøyd med kjolen. Dette ble min bunad i år!

9 kommentarer:

Lillesnuppa sa...

Klukka'n din ble nydelig. Du kledde den virkelig godt. Jeg hadde min strikka setesdalstunika i konfirmasjon for et par helger siden, og jeg følte meg like stolt over den som bunaden min. Tipper du også hadde den følelsen i dag. Gratulerer med vell utført arbeid;)

sushigirl sa...

Det ble jo nesten som en slags bunad, snart kan vi vel kalle det HB-bunad. :) Var mye annet spennende og lekkert her, så jeg skjønner at jeg må følge med her. Ha en fortsatt fin helg.

irenesol sa...

Enig i at detter HB-bunaden, og du er kjempefin i den!

Kicki sa...

Så den ble, skjønner godt at du ville ha den ferdig til i dag. Du kledde den veldig godt.

Anlen sa...

Det var ein nydelig kjole til ein kald 17.mai!

mamma sa...

Du var kjempefin på nasjonaldagen. Flink er du, Bente!

Bente B sa...

Klukkaen din er rålekker, og må ha vært perfekt dennne 17. mai, he he (jeg har bunad selv, og har vel aldri vært mer glad for det enn akkurat i år!!)

Frida sa...

Den er kæmpeflot. Har lige fået mønsteret selv. Har ikke helt bestemmet mig, om jeg skal strikke den. Hvordan går det med prinsessekjolen? :)

Anonym sa...

Hei Bente
Så fin du var på 17. mai. Kjolen passet jo perfekt! Trolig et slit å bli ferdig, men jammen ble den fin : )

Hilsen Jannicke