lørdag 17. mai 2008

Klukka

Oh yes, endelig! Klukka har gitt meg både senebetennelse og mye hodepine, men etter å ha sett værmeldingene for årets nasjonaldag, måtte jeg ta fatt på prosjektet igjen. Og jeg rakk å bli ferdig til 17. mai! Bildet til høyre viser meg sånn passe på utstilling, men dere får konsentrere dere om påkledningen.

Statusrapport etter en dag med sludd og fire plussgrader: Den er virkelig god og varm! Jeg er kjempefornøyd med kjolen. Dette ble min bunad i år!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Klukka'n din ble nydelig. Du kledde den virkelig godt. Jeg hadde min strikka setesdalstunika i konfirmasjon for et par helger siden, og jeg følte meg like stolt over den som bunaden min. Tipper du også hadde den følelsen i dag. Gratulerer med vell utført arbeid;)

Elisabeth MD sa...

Det ble jo nesten som en slags bunad, snart kan vi vel kalle det HB-bunad. :) Var mye annet spennende og lekkert her, så jeg skjønner at jeg må følge med her. Ha en fortsatt fin helg.

Anonym sa...

Enig i at detter HB-bunaden, og du er kjempefin i den!

Anonym sa...

Så den ble, skjønner godt at du ville ha den ferdig til i dag. Du kledde den veldig godt.

Anlen sa...

Det var ein nydelig kjole til ein kald 17.mai!

Anonym sa...

Du var kjempefin på nasjonaldagen. Flink er du, Bente!

Anonym sa...

Klukkaen din er rålekker, og må ha vært perfekt dennne 17. mai, he he (jeg har bunad selv, og har vel aldri vært mer glad for det enn akkurat i år!!)

Frida sa...

Den er kæmpeflot. Har lige fået mønsteret selv. Har ikke helt bestemmet mig, om jeg skal strikke den. Hvordan går det med prinsessekjolen? :)

Anonym sa...

Hei Bente
Så fin du var på 17. mai. Kjolen passet jo perfekt! Trolig et slit å bli ferdig, men jammen ble den fin : )

Hilsen Jannicke